magnezyum dökümü için ürünler (16)

Magnezyum Appleman 100G - Güçlü Magnezyum

Magnezyum Appleman 100G - Güçlü Magnezyum

Magnezyum forte, serbest formda bir diyet takviyesidir. Magnezyum, elektrolit dengesini korumaya yardımcı olur, uygun bir enerji metabolizmasını destekler ve sağlıklı kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Yorgunluk ve bitkinlik hissinin azalmasına yardımcı olur. Magnesium Jabel, çok iyi emilen organik bir magnezyum formudur. Bir molekül elma asidi içerir ve buna iki molekül magnezyum bağlanır. Bu şekilde, yüksek biyoyararlanıma sahip büyük bir magnezyum kaynağı oluşturur. 3000mg içermektedir: magnezyum - 350mg - %93 RWS ** Referans gıda değeri &nbsp; <strong> Uygulama </strong> Yaklaşık 3 g (her biri 1g olan 3 yemek kaşığı) takviye karışımını yaklaşık 100-150 ml soğuk su veya favori içeceğinizle iyice karıştırın. Hazırladıktan hemen sonra tüketin. &nbsp; <strong> Uyarılar </strong> Küçük çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayın.
Organik Aronia Kapsülleri

Organik Aronia Kapsülleri

Organik Aronia kapsüllerinin sözleşmeli üretimi (vegan HPMC kapsülleri)
Magnezyum Sitrat Malat

Magnezyum Sitrat Malat

Dr. Paul Lohmann® magnezyum sitrat malatını gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Akışkan ve higroskopik olmayan bu toz, çözeltilerde iyi çözünür ve stabildir. Gıda sektöründe, magnezyum zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 1259381-40-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, dökme yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
MSM - MSM (Metilsülfonilmetan)

MSM - MSM (Metilsülfonilmetan)

MSM (Metilsülfonilmetan) 20-40 ağ, 40-60 ağ, 60-80 ağ, 80-100 ağ
KURU DENİZ MAGNEZYUMU

KURU DENİZ MAGNEZYUMU

Sektörünüzdeki aktör: Hammadde tedariki Kozmetik Sağlık ve zindelik Kuru toz formundaki deniz magnezyumu, eksiklikleri gidermek ve stres ile yorgunlukla mücadele etmek için besin takviyesi olarak kullanılabilir. Deniz magnezyum oksidi, deniz suyumuzdan elde edilmektedir. Yüksek saflığı, yüksek magnezyum içeriğini garanti eder. Deniz suyu, doğal buharlaşma sağlamak ve suyu minerallerle yoğunlaştırmak için tuzlu bataklıklara bırakılır. Bu su daha sonra, suyu buharlaştırmak ve sadece mineral konsantresini korumak için bir atomizasyon kulesine yerleştirilir. Mineral konsantremizin içeriği %85 seviyesindedir.
Magnezyum L-hidrojenaspartat 2-hidrat

Magnezyum L-hidrojenaspartat 2-hidrat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum-L-hidrojenaspartat-2-hidratı, ilaç kalitesinde toz ve ince granül olarak sunmaktadır. İlaç alanında, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda alanında ise magnezyum zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 2068-80-6 EINECS 218-191-6 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akış yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO - Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO

Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO - Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO

Magnezyum, en değerli biyominerallerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, dolaşım, sindirim ve iskelet sisteminin düzgün çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı pıhtılaşmasını ve böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma süreçlerini yavaşlatır ve vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak emilimi zayıftır. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir. Cevizler, tohumlar, tahıl ürünleri, bulgurlar, kahverengi pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata, magnezyum açısından zengin bazı gıdalardır. Bu ürünleri yeterince tüketmeyenler için takviye almak gerekli olabilir. Magnezyum eksikliği nasıl giderilir? Tablet veya kapsül formunda magnezyum takviyeleri alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Magnezyum Bisglisinat

Magnezyum Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Bisglisinatını gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen tepkimeye girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sülfat

Magnezyum Sülfat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sülfat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, kristal formda ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum zenginleştirmesi amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için ise, genellikle sıvı organik maddelerden kalıntı suyu uzaklaştırmak için özel türler kullanılmaktadır. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum karbonat

Magnezyum karbonat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Karbonat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, granül şeklinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, asit düzenleyici, topaklanma önleyici ve magnezyum zenginleştirme amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için, cam seramik ve emaye üretiminde ve akış yardımcı olarak kullanılmaktadır. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sitrat

Magnezyum Sitrat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sitrat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, mikronize toz ve granül şeklinde sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyominerallerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlara katılır, sinir, kan, sindirim, kemikler, kan aşırı aktivitesi veya böbrek taşı oluşumu gibi sistemlerin etkili çalışması için kritik öneme sahiptir, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15 ila %40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, kahverengi pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bahsedilen ürünler açısından zengin bir diyeti olmayanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül formunda alabilir veya bu elementi cilt yoluyla tamamlayabilirsiniz.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Çinko Pirofosfat

Çinko Pirofosfat

Dr. Paul Lohmann® çinko pirofosfatı, kimyasal olarak saf ince toz halinde sunmaktadır. Endüstriyel alanda "beyaz" katı yağlayıcı olarak kullanılmaktadır. CAS 7446-26-6 (w.frei) EINECS 231-203-4 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akışkanlık yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Çinko glukonat

Çinko glukonat

Dr. Paul Lohmann® çinko glukonatını toz, ince granül formunda, ilaç kalitesinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. İlaç alanında çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda alanında ise çinko zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 4468-02-4 (w.frei) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akış yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.